Vægtveste Til Børn

Vi har lavet et samarbejde med Beluga Healthcare, som udvikler nogle helt unikke Sand vægtveste. Vægtvestene er udviklet til personer med uro i kroppen. Vestens vægt og ensartede tryk giver følelsen af omfavnelse og gør, at brugeren mærker sig selv.
Vesten kan variere i størrelsen ved hjælp af spænderne forrest. Det gøres ved at stramme stropperne eller løsne dem.

Størrelsen er angivet i centimeter og skal måles om taljen, så er du sikker på at få den rigtige størrelse til brugeren.Brugen af Vestene

Før du bruger vesten, skal du snakke med din læge eller terapeut, der kender til brugerens behov for tyngde.
Dette er absolut vigtigt at bemærke i brugen af vægtvesten:
Vægtvest der anvendes til børn under 6 år, og personer med begrænset selv bestemmelses evne bør overvejes nøje.
Brug aldrig vægtvesten i nærheden af vand. Der er druknings fare!
Brug ikke vægtvesten i nærheden af åben ild, gløder eller andre brændbare genstande.
Valg af vægtvest:
Varigheden af brug og vægt afhænger af uroen hos brugeren. Hvis man, som bruger/ terapeut ikke har erfaring eller viden om brug af vægtvest, vil vi anbefaler at bruge en lettere vægtvest til at starte med. Ved svage muskler bør lettere vægtveste anvendes, ved større muskler skal tungere vægtvest anvendes. Hvis du har fundet den vægtvest til brugeren der passer, er en forøgning af vægten ikke nødvendig.
Anvendelse:
For at vænne sig til følelsen og effekten af vægtvesten starter du med korte brugs perioder (afhængigt af brugerens opførsel), som gentages med jævne mellemrum. Hvis vægtvesten afvises, fordi nye ting ikke accepteres, kan en tilstedeværelse af vægtvesten i rummet også fremme accept af vægtvesten. Ved et permanent afslag bør brugeren ikke tvinges til at bære vægtveste, men vender brugeren sig til vægtvesten, kan du bruge vægtvesten som følgende:
Prøv at integrere brugs perioderne i hverdagen. Ensartet brug kan bidrage til at øge accepten af vægtvesten. Ofte udvikler brugeren selv en følelse af, hvornår vesten “gør det godt”. Lige så vigtigt som en regelmæssig brug er hvile tiderne også vigtige.
Varigheden af ​​den pågældende tidsperiode afhænger helt af brugerens personlige følelser.
Levetid og garanti:
Ved hjælp af vores interne produktion og strenge materialekontrol sikrer vi høj kvalitet og den dermed lange levetid. Levetiden afhænger i høj grad af intensiteten i ​​brugen af vesten.
Ifølge vores kunder og vores erfaring er en levetid på 10 år ikke ualmindelig. Vesten skal dog have en regelmæssig kontrol af brugeren eller plejeren.
Tjek sømmenes holdbarhed
Kontroller om der er huller eller skader.
Vi er overbeviste om vores produkts levetid. Derfor får du 3 års brugs-garanti og en livstidsgaranti på produktionsfejl.
Undtaget fra garantien er:
Fejl eller skade på grund af overdreven eller ukorrekt brug
Ingen eller forkert pleje
Skader eller fejl på grund af forkert eller ukorrekt opbevaring
Opbevaring:
For at sikre en lang levetid, skal du opbevare vores vægt vest varm og tør. Undgå temperaturer over 30 grader.
Rengøring og pleje:
Vi anbefaler at bruge en mikrofiber klud til daglig rengøring. Pletter aftørres med en våd klud.
Grundrengøring:
Beluga-Tauchsport GmbH anbefaler vask af vest på 40 grader i badekar/ vaskebalje eller i en stor håndvask. Tilsæt vaskemiddel til syntetiske stoffer. Luk spænder og velcro bånd før vask. Efterskyl produktet grundigt med rent vand indtil al sæbe er væk.
Vælger forbrugeren at vaske vesten uanset vægt i vaskemaskinen påtager Beluga-Tauchsport GmbH sig intet ansvar for skader på vaskemaskinen eller vestene. Da der kan forekomme skader på maskinen pga. vægten og sand kan sive ud af vesten og skade maskinens dele.
Må ikke centrifugeres, brug ikke blege middel, må ikke stryges, må ikke tørre tumbles.
Tørring af vesten skal gøres på et varmt sted, maximum 30 grader, på en bøjle, uden direkte sollys. Så tørrer vesten indenfor få timer.
Kvalitet og oprindelse:
Alle produkter er håndlavet med stor omhu. Produktionen er underlagt et selv pålagt QM-system, hvilket sikrer sikkerhed og ensartet kvalitet. Med vores interne kvalitetsstyring styrer vi ikke kun vores egne produktions processer, men sikrer også, at det anvendte materiale altid opfylder de højeste kvalitets standarder.
100% af vores råvarer kommer fra direkte producenter i Tyskland. Alle råmaterialer testes for skadelige stoffer og kan anvendes uden begrænsning for allergikere.
Har du spørgsmål om vores produkter, står vi til din rådighed.
Bortskaffelse:
Vores produkter er lavet til at behage dig i lang tid. Men hvis du nogensinde er nødt til at bortskaffe et produkt, skal du adskille sømmene og kassere sandet på genbrugspladsen. Polymer fyldninger og de naturlige tekstiler bortskaffes via affaldsbeholderen.