Mød holdet

Vores Sensoriske Hjælpemidler med Tyngde: Skaber Tryghed og Velvære for Mennesker med Særlige Behov!

Majbritt hillerup

Majbrit Hillerup
Medstifter / Kreativ Designer

Thomas Hillerup
Medstifter / Salg ind og udland

Alba
Kvalitetskontrollør / Vagt

Omkring Oliz/Koko-Nora

Stifterne af Oliz Koko-Nora

Oliz/Koko-Nora producerer sansemotoriske hjælpemidler, som er udviklet med erfarne Fysioterapeuter og Ergoterapeuter, der har en stærk tilknytning til bl.a. Vuggestuer, Børnehaver, Specialbørnehaver, skoler samt plejecentre i hele landet.

Vi bestræber os på altid at have et bredt sortiment af kvalitets hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, løsninger som hjælper den enkelte person med at finde roen i sovesituationer, timeout eller bare har brug for at mærke sig selv.

Fokus hos Oliz/Koko-Nora er at udvikle kvalitets og rengøringsvenlige hjælpemidler, som dækker et bredt spektre af befolkningen med særlige behov fra 1 år. og helt op til plejehjems-alderen.

Vi designer vores hjælpemidler på en måde, så de er mere end et hjælpemiddel, men skal også være imødekommende i deres udtryk, samtidig med at de har en funktion.

Tyngden og det taktile er omdrejningspunktet i de fleste af vores hjælpemidler, hvor det er tyngden, der i rigtig mange tilfælde har en beroligende effekt på et overbelastet nerve og sansesystem, ligesom den taktile sans også bliver stimuleret.

Oliz/Koko-Nora har en bred vifte af tyngde produkter i form af små og store vægt tæpper til børn, sansestimulerende lår-puder med tyngde og taktil stimuli, hvilestol med tyngde, motorisk legetøj, rengøringsvenlige tyngde veste til børn og voksne, tyngde sko, skulderpuder med tyngde mm.

Vi udvikler også andet end sensoriske hjælpemidler med tyngde, f.eks. siddepuder med kugler i, der går ind påvirker følesans og muskel-led-sansen, de er egnet til højstole og skamler ligesom de er yderst rengøringsvenlige, hvilket er en fordel i f.eks. spisesituationer.

2 af nyhederne for 2023 er vores nye tyngde vest Rekyl, som er designet til at give stimuli til hovedsagelig “tynde” børn fra 6 – 14 år. Rekyl vesten er en rengøringsvenlig elastik vest, som giver et ensartet tryk på kroppen, en neutral tyngde vest uden nogle forstyrrende lukninger mm.

Lille Lise er vores anden store nyhed, hun er en demensdukke med tyngde. Ikke nok med det, så tilbyder Lille Lise mange sjove aktiviteter bla. i form af en tandbørste, som kan bruges til spejling, hvis borgeren har udfordringer med at få børstet tænder. Taktil stimuli er et andet nøgleord, når det kommer til Lille Lise, detaljerne i materialevalget, som f.eks.. håret, de påsyet sløjfer i håret til farvevalget, som kan bindes op, samt de mange detaljer i kjolen, som gør Lille Lise så meget mere end en almindelig Demens Dukke.

Alle produkter fra Oliz/Koko-Nora er testet i forhold til evt. farlige farvestoffer mm. så de er sikre for den enkelte person at bruge. Nogle af produkterne er ligeledes medicinsk CE mærket kl. I.

Oliz/Koko-Nora sælger produkter til hele Danmark og har også en række samarbejdspartner i Danmark og i udlandet som. f.eks. i Australien, Canada, Frankrig, Grønland, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Holland og Italien.

vægt vest til børn