Hvem er Oliz ?

Bliv lidt klogere på hvem vi er og hvorfor vi er!

Lidt om hvad Oliz egentlig er?Oliz producerer sansemotoriske hjælpemidler, som er udviklet med erfarne Fysioterapeuter og Ergoterapeuter, der har en stærk tilknytning til bl.a. Vuggestuer, Børnehaver, Specialbørnehaver, skoler samt plejecentre i hele landet.

Vi bestræber os på altid at have et bredt sortiment af kvalitets hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, løsninger som hjælper den enkelte person med at finde roen i sovesituationer, timeout eller bare har brug for at mærke sig selv.

Focus hos Oliz er at udvikle kvalitets og rengøringsvenlige hjælpemidler, som dækker et bredt spektre af befolkningen med særlige behov fra 1 år. og helt op til plejehjems-alderen.

Vi designer vores hjælpemidler på en måde, så de er mere end et hjælpemiddel, men skal også være imødekommende i deres udtryk, samtidig med at de har en funktion.

Tyngden og det taktile er omdrejningspunktet i de fleste af vores hjælpemidler, hvor det er tyngden, der i rigtig mange tilfælde har en beroligende effekt på et overbelastet nerve og sansesystem, ligesom den taktile sans også bliver stimuleret.

Oliz har en bred vifte af tyngde produkter i form af små og store vægttæpper til børn, sansestimulerende lår-puder med tyngde og taktil stimuli, hvilestol med tyngde, motorisk legetøj, rengøringsvenlige tyngdeveste til børn og voksne, tyngde sko, skulderpuder med tyngde mm.

Oliz udvikler også andet end sensoriske hjælpemidler med tyngde, f.eks. siddepuder med kugler i, der går ind påvirker følesans og muskel-led-sansen, de er egnet til højstole og skamler ligesom de er yderst rengøringsvenlige, hvilket er en fordel i f.eks. spisesituationer.

Oliz har netop udviklet en hvilepose, der giver børn en fornemmelse af afgrænsning i timeout situationer og flere nye produkter kommer til.

Alle produkter fra Oliz er testet i forhold til evt. farlige farvestoffer mm. så de er sikre for den enkelte person at bruge. Nogle af produkterne er ligeledes medicinsk CE mærket kl. I.

Oliz sælger produkter til hele Danmark og har også en række samarbejdspartner i Danmark og i udlandet som. f.eks. i Grønland, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Østrig og Holland.