Hvem er Oliz egentlig??Tankerne bag vores produkter er, at de skal kunne hjælpe børn og unge, samt mennesker med demens med at finde ro og tryghed i hverdagen.
Det gør vi ved at arbejde med tyngden i vores produkter, da mange har brug for at kunne mærke sig selv.

Vi laver hjælpemidler, som også appellerer til mennesker med særlige behov. Vi arbejder med tyngde i vores hjælpemidler, fordi tyngden er med til at skabe ro, som så mange med uro i kroppen har brug for.

Det er produkter vi udvikler i samarbejde med fagfolk, hvor vi så giver produkterne et tvist, som gør at vores hjælpemidler unikke.

Vi udvikler ud fra ideer, vi får gennem samtaler med de forskellige institutioner vi besøger.

KREATIV ANSVARLIG
MAJBRITT HILLERUP.

Majbritt er den super kreative del af Oliz når det kommer til at udvikle produkter til børn med særlige behov og mennesker med demens.
Majbritt har en uddannelse fra tekstil industrien og har arbejdet, som konstruktør i mange år. Majbritt er god til at lytte til det fagfolk siger. Bla. hvor tyngden skal ligge for at give den helt rette stimuli. Majbritt´s krøllede tankegang får derefter designet et nyt lækkert produkt med tyngde, dæmpede farver og med udtryk der udstråle varme, glæde og ro.

SALG OG MARKETING ANSVARLIG
THOMAS HILLERUP.

Thomas kommer lige som Majbritt med en baggrund inden for tekstil industrien. Thomas har arbejdet med strik i Danmark,  Tyskland og Syd Afrika i en række år, hvor efter han igen fandt tilbage til Danmark. Her har han siden arbejdet med web, film, onlinemarkedsførring og de sidste 5 år arbejdet med salg af produkter til børn med særlige behov og mennesker med demens.