Kunderne siger 2017-11-21T15:27:52+00:00

Kundernes feed back er vigtig for os.

Hej Oliz

Vi har nu afprøvet de nye dyr et stykke tid. Vi har oplevet, at det har en fantastisk positiv effekt ved sovetid.

Giraffen på det øverste bil-lede er så meget et hit, så vi næsten ikke kan undvære den, drengen på billedet fal-der i søvn med det samme når han får den. Før havde han meget svært ved at falde i søvn.

Børnene har ellers tit brug for lang tid til at vænne sig til noget nyt, men drengen her tog den til sig med det samme, det er så fantastisk at se, så meget han nyder det.

Drengen på det nederste billede nyder at sidde med dyrene når han slapper af og ser dvd film.

Han har også nogle aftener ligget med den over sig når han skulle sove, sådan ville han helst ligge med den.

Det giver børnene meget ro og samtidig kan det være puttedyr.

Venlig hilsen

Personalet på Agerbo- 7400 Herning

Hej Maibritt

Så har vi fået pakket alle vores nye dyr ud og sikken en glæde de har skabt. Der er nærmest kamp om dem og det var en fornøjelse at se elevernes ansigter da de så dyrene første gang, ja faktisk også de voksnes :-). De har skabt stor lykke, de er blevet nusset, kysset og krammet og især ørene på dyrene bliver flittigt nusset. Det er især når eleverne har brug for en pause at dyrene bliver brugt og de fleste af dyrene står i vores nye snoezel rum og der er som regel fyldt med elever i rummet.

Jeg kan godt se på hvalrossen som vi kalder Valle at han er lidt flad i betrækket, så det ville nok være en god ide med en påmindelse om opfyldning.

Jeg er vild med dine dyr og har faktisk en kollega der synes jeg er lidt skør 🙂 men du har afsat det første dyr til mig, hvis du en dag laver en elefant med form som kalven Konrad 🙂 🙂

Mette Rasmussen-  Rosenvængets skole

Vi har nu haft to junior hvile stole, 4 mini dyr, 6 stk. nulredyr, to Oyla bamser og tilhørende sengetøj. Også den lille Løvfrø og bogen har vi købt.

Vi oplever meget stor glæde fra børnene over dyrene – både små og store. De store hvile stole fungerer som ”læse hjørne” og hygge hjørne. Der sider ofte en lille gruppe på 3-4 stk og læser og snakker. De snakker også med dyrene og får et tilhørsforhold til dem.

De mindre dyr leges der frit med og bliver også brugt i samling. Især de børn der er urolige har glæde af at sidde med dyrene. Nulre dyrene giver også ro på fingrene. Oyla bamserne bliver puttet og passet som levende babyer – da de også har en fin størrelse.

Alt i alt er vi meget tilfredse med vores investering i Oliz dyrene og deres historie…..

Henny Nørgaard Mikkelsen, Leder af Mariehønen, SFO og dagplejen