HVILESTOL

DIALOGISKLÆSNING

VÆGTVESTE TIL BØRN

vægtvestHugi-vesten  er en ny udvikling af den gennemprøvede Beluga´s Sandtherapi-vest. Den kombinerer terapeutiske fordele med et visuelt tiltalende design.

Forskellen til den velkendte terapivest er, at mindre vægt og mere kropsnær tryk anvendes. Således er vesten velegnet til hypotoniske børn eller børn med nedsatte funktioner.

Vesten er udviklet i højteknologiske tekstil  og er 100% åndbar, snavsafvisende og ekstremt robust materiale.

Materialet har en meget høj elasticitetevne som tillader en høj slidstyrke og lang levetid.
VIGTIGT! Vestene er små i størrelserne, fordi de skal udøve pres. Hvis du er i tvivl, bestil en størrelse større.

Vi har lavet et samarbejde med Beluga Healthcare, som udvikler nogle helt unikke Sandveste. Vægtvestene er udviklet til personer med nedsat følelse. Vestens vægt og ensartede tryk giver følelsen af sikkerhed og gør det muligt for hjernen at registrere nervecellerne og gør at brugeren mærker sig selv.

Vestene har en positiv effekt på motorisk og kognitiv opfattelse, samt en stigning i koncentrationen kan forventes ved brug af vægtvestene. Motorisk og mental rastløshed, dårlig kropsholdning, generel stress, ADHD, autisme, ataksi, trisomi 21, psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Vesten kan variere i størrelsen ved hjælp af spænderne forrest. Det gøres ved at stramme stropperne til eller løsne dem. Størrelsen er angivet i centimeter mål om taljen, så er du sikker på at få den rigtige størrelse til brugeren.

HANDELSBETINGELSER VED ONLINESALG
ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG

09:00 ~ 17.00

LØRDAG – SØNDAG

09:00 ~ 12.00

Bornholmsvej 10, 7400 Herning, Danmark

Mail: th@oliz.dk, Mobil: 60 38 37 00
CVR: 33617143 –
KONTAKT: 20787954 / 60383700